NBBU lidmaatschap

Een bemiddelings- of uitzendorganisatie neemt u veel werk uit handen. De Nederlandse Bond van Bemiddelings- en Uitzendondernemingen (NBBU) is dé brancheorganisatie voor 1.000 arbeidsbemiddelaars, met name in het MKB. Een NBBU-onderneming voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen. De NBBU-cao voor Uitzendkrachten vormt een goede balans tussen flex en zekerheid. Voorop staat dat de nieuwe NBBU-cao handelt naar de afspraken uit het Sociaal Akkoord en de nieuwe Wet werk & zekerheid (WWZ).

De voordelen voor u als opdrachtgever:

KWALITEIT

Ondernemingen die lid zijn van de NBBU voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen op het gebied van administratie en organisatie.

ONTZORGEN

De leden van de NBBU kennen hun markt als geen ander. Specialisten van de NBBU Servicedesk staan hen terzijde bij specia-
listische vragen op het gebied van cao’s, subsidies en (sociale) wet- en regelgeving. Daarmee ontzorgt een NBBU-bureau u in uw personeelszaken.

BETROUWBAAR

Leden, die arbeidskrachten ter beschikking stellen, moeten het SNA-certificaat halen en worden gecontroleerd op naleving van de cao. Een lid dat niet meer aan de lidmaatschapseisen voldoet, verliest het NBBU-keurmerk.

VAKMANSCHAP

De professionele intercedenten van uitzendbureaus die lid zijn van de NBBU hebben vakmanschap hoog in het vaandel staan. De NBBU ondersteunt ze met
vakinhoudelijke seminars en de NBBU Servicedesk.

FLEXIBELE NBBU-CAO

Een NBBU-bureau biedt u als opdracht gever met de NBBU-cao concrete voordelen:
• u kunt een uitzendkracht 5,5 jaar flexi-
bele contracten aanbieden, daar waar
volgens de wet een werkende na twee
jaar in dienst moet worden genomen;
• de NBBU-cao hanteert vanaf dag één
het loon dat in uw sector van toepassing
is. Dit voorkomt ongelijkheid tussen uw
vaste medewerkers en uitzendkrachten
op de werkvloer.

Facebook
Twitter
LinkedIn