Over ons

Wij zijn Let’s Go


Een arbeidsintermediair gespecialiseerd in commerciële en office banen. Wij ondersteunen organisaties bij HR vraagstukken en helpen kandidaten bij het vinden van hun droombaan. Dit doen wij met veel passie!

Onze missie is het realiseren van duurzame matches. Niet alleen bij werving & selectie maar ook bij het uitzenden van personeel. Hierbij kijken we verder dan naar alleen de benodigde functie-eisen. Ons doel is het creëren van meer langdurige flexcontracten met zicht op een vast contract. Zo kan de opdrachtgever een kandidaat eerst goed leren kennen zonder risico te lopen en zullen er meer mensen een kans krijgen op de arbeidsmarkt. Het aannemen van nieuw (vast) personeel is dan immers veel laagdrempeliger.

Aangezien wij naar de lange termijn kijken is het heel belangrijk dat onze flexwerker vanaf het begin af aan al op de juiste plek zitten. Het is dan ook van groot belang dat wij zowel de opdrachtgever als de flexwerker goed leren kennen. Als klein bureau hebben wij korte lijnen met zowel onze opdrachtgevers als onze medewerkers. Bij Let’s Go bouwen we samen aan de toekomst.

Het resultaat? Een slagingspercentage van meer dan 78%.

Contact persoon

Facebook
Twitter
LinkedIn